MSN Messenger

illustrasjon Ok. Jeg er litt solgt. Etter å ha brukt mange forskjellige varianter av slikt i «gamle dager» med mer eller mindre hell, hadde jeg egentlig gitt opp. Spesiellt siden ICQ hadde vokst seg utrolig stor og stygg.

Men jeg kjøpte meg en bærbar med Windows XP, og der var en slik innebygd. Det vil si, det jeg har her, er Windows Messenger, mens det som lastes ned er MSN Messenger, men jeg ser ikke store forskjellen på dem. messenger.windows.com og messenger.msn.com ser ut til å være samme side, til og med.

Hva er så dette? Jo, et lite program hvor du kan ha en liste over dine venner, og hvor du kan få opplyst om disse er online, og sende meldinger til disse hvis de er på nett. Alle som har lastet ned dette programmet bestemmer selvfølgelig selv til enhver tid om de vil vises som pålogget eller ikke.

Det er gratis og greit, og lastes ned fra denne siden. For alle versjoner av Windows og for Mac.

Ulemper? Joda, et par. For det første er det Microsoft, og vi skal jo liksom hate Microsoft, da. Og det gjør vi jo! Men selv blind høne kan jo legge et gullegg? Du kan dessuten laste ned en klient som ikke er laget av Microsoft, se www.ceruleanstudios.com.

Og så har Microsoft naturligvis ikke laget noen Linux- eller Unix-versjon, da. Men det har heldigvis andre tatt seg av, denne (Amsn) skal være helt brukandes.

Og hvis du vil ha meg på lista di, legger du til lg_dahl@hotmail.com. Så snakkes vi!

11 tanker om “MSN Messenger

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.