Foppall!

illustrasjonJeg må bare tilstå: jeg er rimelig hekta på fotball. Ikke sånn hva som helst, altså – jeg sitter ikke klistret til landskamper mellom Sierra Leone og Sør-Korea, men når det er sjåvinistiske interesser på spill, da er jeg med. Det vil da som oftest si når Rosenborg spiller!

For oss etniske trøndere har derfor de siste årene vært gode hva fotball angår. For gode, vil noen hevde – det er visst ikke bra å vinne for mye. Men jeg er fornøyd slik situasjonen er, jeg. Og det å være Rosenborgsupporter er mer skremmende enn hva resultatene de siste 11 årene skulle tilsi – vi vet jo at seierrekken må ta slutt en gang. Grøss.

Dessuten finner vi oss andre lag å konsentrere oss om, i tillegg. Jeg ser jo til min store glede at Bodø/Glimt greide uavgjort mot Stabekk borte – et resultat jeg finner mye positivt i – og at hverken Vålerenga, Molde eller Lyn vant sine kamper er også hyggelige resultater for meg.

Så får det bare være, da – at Rosenborgs seier over Aalesund var så knapp som det er mulig, og at mine tips for Rosenborg i sesongen 2003 kan vise seg å være vel optimistiske.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.