Stjerneraseri!

illustrasjonBritney Spears har fått en stjerne i Hollywoods berømte Walk of Fame, noe som åpenbart frustrerer mange, i følge Dagbladets fremstilling av saken.

ITV nevner imidlertid ikke noe om frustrasjonene, og det gjør heller ikke Ananova, så det er åpenbart mange som mener det er vel fortjent.

Selv blir jeg adskillig mer indignert over at også Olsen-tvillingene Mary-Kate og Ashley også får stjerner. Eller blir det «stjerne»? Men, men de er jo to, da. Kanskje er en halv «Olsen» svarende til en «Spears»? Og hva blir så to «Spears»?

Les mer om Britney i min gave til den nyhetshungrige verden, Britney-magasinet.

64 tanker om “Stjerneraseri!

 1. Det er egentlig ganske utrolig at Olsen-tvillingene ikke har utvilket skuespillertalent overhodet, enda de har vært skuespillere siden de var født.

 2. Vel, da de begynte fikk de vel roller fordi de var tvillinger, og tvillingpar er populære som barneskuespillere. De kan jo bytte på å spille *et* barn, og på den måten omgå hvilebestemmelsene for småbarn.

  Problemet med Olsen-tvillingene er vel at ingen fikk med seg at dette faktisk utgjorde hele skuespillertalentet deres …

 3. De er såååå utrolig flinke og sååå søte når de spiller michelle i under samme tak! og de er vel 16 nå og fortsatt like søte,eller utrolig pene dah..!! to av verdens peneste spør du meg!.. =)

 4. eg synest at Mary-Kate og Ashley e kule eg synest de er veldikt flinke å spille i under samme tak… de blir bedre å bedre…

 5. Ashley og Mary-Kate Olsen er sikkert flinke til mye rart, og jo; de er så visst søte også, men skuespill er noe de ikke mestrer.

  Dessuten er det kvalmende å se hva for en bortskjemt drittunge de to spiller i «Under samme tak». Det er tydelig at om du er søt skal du få lov til å gjøre hva du vil.

  Om du er søt spiller det visst ingen rolle hvor flink du er til noe, heller. Ironisk nok er Olsen-tvillingene blonde også (selvfølgelig).

 6. herreguuud!!!! hvor mange ganger skal olsen tvillinene spille tvillinger??? andre skuespillere spiller ikke med søsken, så hvorfor skal de gjøre det ?? greit nok når de var små, men hvorfor nå??? det er på tide de vokser opp……

 7. MKA ruuler,de er kjempe kule og har kjempe kul stil…de er veldig fjåsete og sånn selfølgelig,men det er typisk jente humor(som vi ler av)!!
  de fleste gutter syns de er fæle!!
  De har vokst opp som stjerner og de er talentfulle,det var ikke bare fordi de var tvillinger!!!
  Han som lagde Full house hadde egentlig ansatt et annet tvillingpar før de,men syns mka var så unike!!!
  SLÅ den DU!!!!!!

 8. jeg syntes ikke at de er verdens beste skuespillere men de er ikke dårlige heller men jeg syntes det er litt rart når de bruker mange av de samme replikkene i forskjellige filmer………..jeg og min søster er også eneggede tvillinger og vil også bli skuespillere. kan noen hjelpe oss med det??(:noen råd???? It`s how you look at it! love monica og charlotte

 9. Halllloooooo!!! tell dåkker såm sei dæm e fæl å dålie skuespællere tar HEILT feil!!!!!!!!!!
  eg har vårt fan av ho mary-kate og ho ashley heile mett liv!!!! å dm e di bæste skuespælleran nån sinne!!!! *særiøst* dåkker såm ikkje synns dm e flink må ha en skrue laus??!! dm rule jo bære!! nån såm e eni??
  å kordan kain dåkker sei at dm e fæl?? d meine dåkker vell ikkje?? d e ingen her såm eg bor såm synns dm e fæl eller dålie skuespællera.. dm synns dm e kjæmpe pen å flink.. men dm trur at eg e besatt av dm!! *hehe* =)
  digge dm vældi… eg må være dæmmers største fan uanz ka dåkker andre sei… =) *koz Charlotte* 15 år

 10. Mary-kate å Ashley e sååå drita kul å e kjæmpe flenke skuespællera!!! U for dein som at MKA e dåle å fæl dåkk har nå inni damen te feil ein skrue løs spør du mæ!!!

 11. For en dååååååååååååååååååårlig side!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Stekk a alle sammen!!!!!!!!!!!!!
  LOOOOOOOOOOOOOOOSERRRRRRRR!!!!!!!!!
  ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha!!!

 12. Folk har for mye fritid.

  Og jeg må vurdere sterkt å sperre kommentarfunksjonen for enkelte sider. Og «MINNI ME» og «LITLe mai» er antagelig en spaltet person, etter som begge meldingene er postet fra samme ip-adresse innenfor en periode av tre minutter …

 13. Hei jeg vil bare si at alle kan mene hva de vil om Ashley og Mary-Kate, jeg for min del digger dem, men alle bør ikke gjøre det. Noen liker snø og andre sol, skjønner? Vi er forskjellige. Mary-Kate og Ashley er flike skuespillere men for de som ikke syns det er det oxo greit. Det kan jo godt hende at de er flink, men at manuset ikke passer til tvillingenes stil.
  Og til ho som syntes at de skulle spille hver for seg:
  Når du er så knyttet sammen som Ashley og Mary-Kate er det ikke lett å gå hver sin vei. Som f.eks at Ashley drar til tyskland å spiller inn en film og Mary-Kate spiller inn en film i Hellas! det krever ganske lang tid å spille inn en film, noe som betyr at jentene må være lenge borte fra hverandre.
  De er jo ikke sammen hele tiden heller, som fesk. når de gikk i 8.klasse hadde de bare et fag sammen som var Fransk!
  Slå den du!

 14. hei æ vil si at æ digge ho mary-kate og ho ashley. dæm e rååå kul, æ bare lure på om butikkan dæmes e kommet ut her i norge??? æ vil så dra i den…. Æ ELSKE HO MARY-KATE OG HO ASHLEY…………………………………………….. DÆÆÆÆMMM EEE DRRIIIITTT KUUUUULLLLL……………… HILSEN MEG…

 15. Hei, jeg vil bare si at alle kan mene hva dem vil, jeg for min del bare digger Mary-Kate og Ashley Olsen. De ruler. De er bare råkule,

 16. Heia=)
  M-k og A e kjæmpebrae skuespillera!!!
  Den første serien dæm va me i va FULL HOUSE.
  Dæm fikk ikke rollen bare fordi dæm va tvillinga, (fordi dæm søkt ikke ætter tvillinga)men dæm fikk den fordi dæm ikke skreik under opptaka’n!
  C U L8R…
  Kos stooor Mary-Kate & Ashley-FAN!!!

 17. Mary-Kate og Ashley Olsen er drit kule!! Det er mange som ikke tror meg men jeg kjenner dem, for jeg er født og oppvokst der hvor dem er. Jeg bodde bare noen hus nedenfor dem! Dem er skikkelig kule på filmene sine men da kan du tenke deg at dem er mye kulere i virkeligheten!!

 18. jeg synes at mary-KATE OG ashley er kjeeeeeeeeeeeeeeeeeeempe flinke skuespillere! Dere hadde ikke greid det noe bedere selv dere som synes at de er dårlige!

 19. mka er så gode spilere jeg elsker ale filmene dems og så er dem så søte jeg liker mk best men jeg liker ash sempe gåt også da menj di er helt fantastiske ikke sant du er dum vis du synds di er dålige skuespilere di er verdens beste skuespilere mka ruler !!! jeg søker på nete i blant på (olsen tvillingene, mary-kate og ashley olsen, olsen twins, mka, olsen twins fan og tvillingene olsen) og får mase kule sider med bilder fakta tester konkuranser musik man kune høre på «gratis!!!» iteiyu stava det ikke rikti menm er lit usiker på hvordan man staver det mka er kule, søte, gode spilere og de ruler!!! har mye og si men jeg tror ikke du er så intre sert som meg jeg er verdens største fan !!!!!! kjøner du så nå vet du det det kan hende jeg er iriterene men ikke bli sint jeg er bare 6år så jeg er iriterene men nå som jeg har sakt det så trenger du ikke og høre eter men det hade vert fint om du jore det for min sul tilbake til mary-kate og ashley olsen som jeg alere har sakt er mka veldig kule og di ruler sikelig hade på tide og lege seg morna ses i morgen

 20. Ehh…….jeg bare elsker mka………hva mer kan jeg si??? det er jo bare sånn………………..de er kule og pene og………de er jo de beste skuespillerene eva!!!!!!………….de RuLeR bare verden………klemz og koz

 21. jeg syntes de er drit brae skuespillere og , desuten vill de spille med hverandre ,og det må de få låv til å gjøre uten at folk skal hakke ned på dem for det Hilsen ett stor fan av tvillingene .

 22. for det første så er de ikke flinke skuespillere, de e r bare kjempe pene! folk sier jeg ligner (noe som ikke er sant) men en dag skal jeg være helt lik. kjempe pene jenter!

 23. Mary-kate og Ashely er de beste i verden!!!=) Diger dem helt sinsykt mye!!!!! De er bare helt RÅÅÅ!!!!!!!!!!!!!!!! De er bare best!!!!

 24. Hei på dere!Jeg syntes Mka er driiiit kule….. De er verdens beste skuespiller, de er flinke og veldig pene…. Jeg må si at jeg tror at jeg er den mest Mka fan…. De er driiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit kuuuule… Jeg har veeeeeldig mange bilder av de!!!!! Jeg tenker nesten bare på de…..!!!!!

 25. jeg elsker dem!!!!! De er mine største idoler!!faktisk mine eneste idoler….:) min største drøm er og møte dem!!!!!!! skal ikke drive og si at jeg er verdens største fan av dem og sånn, for det har jeg ikke noen anelse om. men bryr meg ikke om hvor stort fan dere er av dem, men dere skulle bare visst hvor STORT (!!!!!!!) fan jeg er av dem!!!!!!!p.s. har 10 mka filmer!!!! hvor mange har dere???hvis dere har noen????

 26. HEEEEEY ALLE SOM DIGGER MARY-KATE OG ASHLEY OLSEN…….jeg syntes tvillingene er kule…ashley er den samme søte snille tvillingen….men mary-kate har forandret seg sååå veeeeldig…..liker ikke den rare stilen hennes…:(:( nesten svart hår å ser litt dopa ut noen ganger på de nye bildene…..som en goth(ikke noe galt om gother)
  men jeg syntes ikke noen skal si hvilke tvilling de liker best av et tvillingpar!!!!!(de fleste jeg har spurt liker mary-kate best, da syntes jeg synd på ashley…:(:(….. )
  men begge er flinke å pene(for de som liker jenter)
  de er toeggetede så de blir mindre å mindre like….det er jo litt dumt får de er jo kjent for å være ekstremt like tvillinger….
  stooor klem fra monica ( BESØK gjerne http://groups.msn.com/maryandash2003)

 27. Heiaa!!

  Ashley å Mary Kate e dritkuuule!!!!!=D digge di villt!!
  filmane deiras e kjempekjekke!=) men di e vel mest for jenter….
  mnmn…..

  Lov3 MKA!!!!!!!=D=D

 28. hei alle som er fan av olsen tvillingene!!
  jeg er knall mye fan av mary kate og ashely.De er så drit kule.
  EG har mange plakater av de

 29. hei alle sammen! mka ruuuuuuuuuuuuuuuler..jeg driter i hva andre synes om dem for jeg er VERDEN STØRSTE fan!

 30. Hallo!
  Jeg synes mka er kjempe flinke skuespillere, de har døds kult utseendet også!! 🙂 Jeg har kjøpt mange filmer av dem og sånt. Noen av filmene er ganske like, men alle er bra synes jeg!. Nå skal jeg snart kjøpe The Challenge noen som har sett den? den virker døds kul! Klemz Ida!!!!!!!!

 31. Jeg digger tvillingene, og de er jo kjempegode som skuespillere også 😉 Jeg har sett alle filmene deres og gir de til sammen 5 i terningkast!!! De er jo sinnsykt pene også da!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.