Norske byggeklosser

Entreprenør Olav Øye, som ble berømt da han brøt en avtale og nektet å bygge en garasje for en mørkhudet mann, med den begrunnelsen at han «sikkert var muslim», har i følge VG flere morsomheter på sin muligens noe ikke særlig markante samvittighet.

Han har nemlig nektet å bygge for advokat Per Danielsen. Begrunnelsen? Jo, Per Danielsen arbeider nemlig for Jan Simonsen. Og Jan Simonsen har nemlig muslimske venner.

Så, bare sånn for ordens skyld: Jeg har håndhilst på flere stortingspolitikere gjennom tidene. Mange av disse har sikkert både håndhilst på Jan Simonsen og spist lunsj med ham. Så Olav Øye, du kan nok ikke jobbe for meg, heller. Før meg opp på forbudslista.

Egentlig tror jeg ikke det er så veldig mange han kan jobbe for, jeg . Men det er ikke sikkert det er så voldsom etterspørsel lenger, heller.

3 tanker om “Norske byggeklosser

  1. Vel. Han kan nok ikke jobbe for meg heller. Når jeg i sin tid gikk i lære jobbet jeg sammen med hele tre muslimer og delte spiserom og verksted med disse.

    Men. Når jeg tenker over det. Det er nok ikke det helt store tapet av arbeidskraft.

  2. Jeg har drukket øl med en persisk kvinne, ja endatil lært tusenogen korketriks fra henne. Dessuten har jeg drukket meg dritings med min kompis «verdens beste neger med Rogalandsdialekt som egentlig er fra Elfenbenskysten og Valestrand»-Thierry. Så det betyr nok at jeg må velge en annen håndverker, jeg også. Huff, hvem skal jeg velge? Finnes der andre?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.