Vi glemmer

illustrasjonKyrre linker til denne siden hvor en motorsykkelentusiast forteller om turer i Tsjernobylområdet i Russland og Hviterussland.

Det er lenge siden katastrofen, og det er lett å glemme slike hendelser når det har gått noen år. Vi vil gjerne glemme. Men i dette området har det skjedd veldig lite siden ulykken, og en tur gjennom «the dead zone» gjør litt av et inntrykk – selv om det bare er opplevd via web.

Jeg skal ikke si god fornøyelse. Det ville blitt feil. Men det er verdt å lese: www.angelfire.com/extreme4/kiddofspeed/.

2 tanker om “Vi glemmer

  1. Det er en gripende fotoserie, selv om det ikke er mennesker (forutenom hun som dokumenterer) til stede. Barnehagebildene med kommentaren om førskolelærerens dagboknotater fra den siste lørdagen – turen ble kansellert pga. et uforutsatt tilfelle – taler sitt om den fortvilte situasjonen som oppstod. Ingen visste hva som egentlig hadde hendt, men alle måtte forlate byen umiddelbart.

    Hvem skulle tro det er 18 år siden!

  2. Jeg linket til denne siten fra min blogg for en måneds tid siden og jeg har vært innom flere ganger. Gripende er ordet, og det som er mest deprimerende er at det ikke vil være beboelig der på tusenvis av år. Litt av en arv.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.