MTV Movie Awards

En av ulempene med å bli gammel, er at man ikke har tid til å gjøre akkurat det man vil hele tiden. Jeg rekker ikke alltid å følge med slik at jeg er klar over hva jeg går glipp av, heller. Slik var det når jeg i dag leste i VG at MTV Movie Awards gikk av stabelen i helga. Det gikk jeg glipp av, du.

Men når jeg så leste videre at Paris Hilton var showets höydare:

Da hun plasserte et smellkyss midt på munnen til barmfagre Carmen Electra, som for noen år siden var minst like sjokkerende fortid som Paris Hilton er nå, ble det en av TV-sendingens største øyeblikk, melder Reuters fra utdelingen.

… kom jeg til at det sikkert ikke var så farlig. Det jeg gjorde i stedet for å se på TV, var nok mer interessant. Hva det nå enn var.

Når det gjelder vinnerne av filmprisene, er det forresten ikke en eneste overraskelse for enhver som har sett et eneste filmmagasin det siste året. Og jentekyss på scenen er jo bare 2003

1 tanke om “MTV Movie Awards

  1. Jeg har hørt at Paris Hilton gir fantastiske blow-jobs, på grunn av vakuumet hun har mellom øra. Og utfra det fårete gliset til Snoop Dog kan man jo lure på om han kanskje har vært i Paris …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.