En helt ny verdensborger

Vårt andre barn kom til verden i dag tidlig, klokken 04:50, på Nordlandssykehuset i Bodø. Det var en på alle måter velskapt gutt på en gyllen halvmeter med en matchvekt på 3870 gram. Alt er vel, både med mor, barn, far og en kjempestolt storebror!

Bildet sist i rekka over her, er litt uskarpt og sånn. Grunnen til at jeg tok det med, er at det er en liten kattunge vi har fått – han åpna ikke øynene med en gang. Det var først på lørdag mammaen fikk skikkelig øyekontakt med ham, og her er første gang han ser skikkelig på Anders og pappa. Vi syntes det var litt stort – derfor glemte vi fotograferingen i et lite øyeblikk.

Bamsen bebyen har, blant annet på det nest siste bildet, er Anders’ gave til gutten. Den plukket han ut helt selv – og det er den nydeligste bamsen noen noen sinne har sett!

23 tanker om “En helt ny verdensborger

 1. Gratulerer som STOREBROR, Anders! Blir broren din like søt som deg, så ligger jentene tynt an om noen år! Hehe!

  Marianne

 2. En slik bamse som en har hatt siden fødselen er en glimrende ide. Alvkommet mitt fikk et kosedyr hos meg (Snoopy) som har fulgt han siden han kom til verden. La meg bare si det slik at kommer han bort nå blir det krise (vi har kjøpt en i reserve, dog).

  Jeg har en slik kosehund som har fulgt meg siden fødselen. Jeg fikk det av en onkel av meg og den står den dag i dag på hedersplass inne på soverommet vårt.

 3. Gratulerer med sønnen. Og takk for nevøen.
  Hvis han blir like koselig som Anders har du virkelig mye å glede deg til. Vi gleder oss til å møte ham.

  Hilsen Ketil, Kari, Ingrid Elise og Jon Kristian

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.