Høy agurksommer

Fedon Lindberg er opprørt etter at ernæringsprofessor Kaare Norum kritiserer statsminister Bondevik for at han følger Fedon-dietten, melder VG.

Bare hold ut, folkens – snart er sommeren over, og kanskje til og med VG finner noe interessant å skrive om når høsten kommer.

3 tanker om “Høy agurksommer

  1. Agurken har gode kår i Norge denne sommeren, liten tvil om dét! Her oppe i Tromsø skriver avisene stort sett bare om været, og for en fantastisk sommer vi har, og nå slår vi varmerekorden, osv. osv. Til avveksling resirkulerer de innimellom en del gamle saker; sånn som at vi i Tromsø stadig blir overvåket av kameraer over alt, osv. osv.

    Nå leser jeg lite aviser til vanlig, og enda mindre om sommeren, så jeg bryr meg strengt tatt ikke så mye. Det er verre for fruen, som er avisjunkie, og som for tiden har beibipermisjon. Det blir til at hun kjøper Morgenbladet og Klassekampen, og prøver å få dem til å vare så lenge som mulig …

  2. Bah! VG er og blir Se & Hør i tabloidformat. På meg synes det som om de bringer agurker året rundt. Er ikke umulig at det er en sammenheng mellom at VG er landets bestselgende avis, og at Se & Hør er bestselgende ukeblad…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.