Gratulerer, Vålerenga

De siste årene har Rosenborg vært så suverene i norsk fotball at ingen har kunne true dem. Motstanden har vært for svak. Motstanden er fremdeles ikke mye å skryte av – men det er ikke årets utgave av Rosenborg, heller.

Rosenborg er for tafatte, de blir for fort slitne, de lider av beslutningsvegring foran mål og for mange fatale småtabber. De møter lag som er skjerpet, og som yter 110% i kamp mot seriemestrene fra de siste 12 år. I tillegg mangler Rosenborg evne til fornyelse.

Derfor vant Stabæk i dag, og mest sannsynlig tar Vålerenga over tabelltoppen i morgen. Jeg tror ikke Vålerenga vil gå på en slik kollaps som store deler av årets sesong har vært for Rosenborg, så derfor gratulerer jeg Vålerenga med seriegullet i årets tippeliga. Men Rosenborg kommer sterkt tilbake, tro ikke annet!

6 tanker om “Gratulerer, Vålerenga

  1. Var du ikke litt tidlig ute? Jeg tror fortsatt Rosenborg vinner, men det blir en spennende avslutning. Regner vel også med at Tromsø klarer en tredjeplass. Som rimelig nøytral i denne sammenheng er jeg mest fornøyd med spenningen. Men neste år kommer Start 😉

  2. Tidlig ute, Øyvind? Med tapsrekka til RBK, tror jeg egentlig ikke det. Her er det for mye galt til at det kan rettes opp til neste kamp, og Vålerenga kan ikke ha like stor uflaks to kamper på rad.

    Men det er klart, jeg hadde blitt veldig glad om jeg hadde tatt feil.

  3. Jeg er enig i at tapsrekka er lang, men jeg er skeptisk til hvorvidt VIF vil takle den nye situasjonen som seriøs utfordrer; gårsdagen var ikke imponerende, selv om Sogndal ble reddet av en målvakt som må ha spilt en av sine beste kamper.

    Kanskje er det ønsketenkning, siden jeg, på tross av at jeg som nevnt er rimelig nøytral, helst ser at det ikke er Vålerenga som ender øverst til slutt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.