Søkemotorspamming

Hovedgrunnen til at jeg skrev min tidligere nevnte side om søkemotoroptimalisering, var for å belyse at det er en riktig måte å tilrettelegge for søkemotorer – og en gal.

Den riktige går ut på å tilrettelegge for alle – mens den gale handler om å prøve å lure Google og de andre søkemotorene. Det var litt morsomt at min artikkel lenge lå på topp på Google hvis man søkte etter uttrykket «søkemotoroptimalisering», noe som egentlig ikke var intensjonen. Og da det var andre som tok fra meg førsteplassen, sov jeg rolig om natten likevel.

Men når det viser seg at en av dem som har gått forbi meg regelrett jukser, er jeg glad for at det blir påtalt! Les mer i Arve Bersvendsens artikkel Søkemotoroptimalisering fra skyggesiden.

1 tanke om “Søkemotorspamming

 1. Det er ikke nytt at dette firmaet bryter Googles rettningslinjer, men jeg regner med at de har til hensikt å rydde opp i jukset nå som det er allmentkjent. De har allerede fjernet de manipulerte w3 sidene, og det er grunn til å tro at de vil legge søkeord-spammingen bak seg når de går over til sin nye publiseringsløsning.

  Relaterte lenker:
  http://www.websynergy.no/diskusjonsforum/topic.asp?TOPIC_ID=112
  http://www.norskwebforum.no/viewtopic.php?t=13903
  http://66.102.9.104/search

  Det eneste som er litt merkelig er at antydningene om at praksisen deres er akseptabel sett i forhold til Googles retningslinjer, men på det punktet så er det kanskje jeg som har misforstått noe?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.