Firefox lønner seg!

Den svenske webhotelleverandøren Loopia ser med gru på at Firefox’ vekst har avtatt, og bestemt seg for å gjøre noe med dette.

Under overskriften “Loopia (hjerte) Firefox” presenterer de derfor en kampanje som varer ut måneden: De som bestiller med Firefox får 50% rabatt på webhotell det første året.

Kreativt, spør du meg!

2 tanker om “Firefox lønner seg!

  1. Jeg synes dette er helt genialt.

    For det første så får de sikkert en god del kunder i kampanjeperioden. Som FireFox bruker fikk jeg lyst til å bestille, dessverre så har jeg ikke noe nettsted som det ville vært naturlig å ha liggende i Sverige.

    For det andre å får trolig svært mange vite om tilbudet, noe som gjør firmaet bedre kjent. Firefox er et populært tema for mange blogger og vanlige nettsteder, noe som betyr mye gratis målrettet reklame.

    For det tredje så vil firmaet trolig få et ganske bra antall nye lenker til nettstedet sitt. Antall lenker som peker inn til en side er fremdeles av en viss betyding for hvordan nettsteder rangeres i søkemotorerne.

    Veldig kreativt!

  2. For det fjerde får man kanskje flere brukere over til FF. Dette gjelder kanskje ikke Opera-folk, men meget mulig folk som fortsatt sitter med IE som default nettleser.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.