MGP junior

Vi ser selvfølgelig alle Grand-prix-sendingene her i huset, også MGP jr.

Men her skal jeg la være å komme med morsomme anmeldelser, da. Jeg er sikker på at de som ringer inn greier å stemme fram en verdig vinner. Det eneste jeg ville si, er for et nivå! Utrolig bra! Låter som “Hip Hop Selvbiografi” og kanskje spesiellt “Skola e en slum”. Glitrende laget og fremført. Dette er artister med en fremtid!

7 tanker om “MGP junior

 1. Dette er faktisk første gang jeg har fått med meg den norske finalen i MGP Jr, og siden min favoritt faktisk vant, er jeg selvfølgelig fornøyd.

  «Skola e en slum» var på samme tid en god låt og en veldig forvirrende låt, fordi den virket som om den inneholdt litt av alle tenkelige og utenkelige musikkstiler. Men fremførelsen deres var jo virkelig god, da!

 2. «Skola e en slum» oppfattet jeg som en veldig tradisjonell ska-låt, jeg. Det eneste stilovergripende i den, er vel reggae-breaket, men det er vel også godt innefor tradisjonen. Synes det var litt synd at den ikke vant, men disse guttene har nok en fremtid som musikere og underholdere uansett.

 3. Det var mye bra, ja. Spesielt morsomt var det for 8 åringen her i huset at hun og vinneren Malin ble kjent, og gode venner, under et korseminar på Byneset for noen uker siden.
  «Æ føle næsten at det e æ som har vonnji» sa hun da hun la seg den kvelden.
  Dagen etter startet hun klokken åtte med å skrive sang til neste års finale.
  Herlig å høre undommen spille ska-musikk etter modell av gode gamle Madness, Specials, Ian Dury & the Blockheads, samt dagens Hopalong Knut som også er trøndere.

 4. skola e en slum syntes jeg var best, det var mange andre bra låter også, men skola e en slum skulle ha vunnet viss noen spør meg…
  skulle gjerne likt og være med, men det er ikke lov med engelske sanger ikke sant?!?!?! hehe.
  synd.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.