Aktuelle VG

Jeg må tilstå at jeg innimellom er innom VG-nett jeg, også — og hver gang er jeg like forundret over at dette er et av Norges største nettsteder.

I disse dager er det umulig å unngå valgkampdekningen deres, og i dag (se for eksempel her, her, her eller her) fikk jeg lese om «Applaus-dronningen» Erna, «Bellona-Hauge» og Høyres «FrP-flørt». Ikke noe utover det vanlige der, altså. Men i tillegg så jeg noe som overrasket meg litt: Under overskriften Aktuelt fra VGTV fant jeg følgende fire videoer:

Er det flere enn jeg som ser hva som er det — noe spesielle — fellestrekket med disse? La meg komme med noen hint:

  • Alle handler om SV
  • Alle presenterer SV i et litt uheldig lys
  • Alle er fra september 2007, altså snart to år gamle!

Så; enten har VG en litt annen forståelse enn meg av hva som er «aktuelt», eller så har de en annen agenda med disse videoklippene enn å vise hva som skjer i valgkampen. En mindre godtroende mann enn meg kunne sikkert finne på å tro at det var om å gjøre og få folk til å få et bestemt inntrykk av SV

2 tanker om “Aktuelle VG

  1. Jeg har nettopp lest applaus-artikkelen i VG og lurte på om den ga meg som leser noe mer kunnskaper ang de politiske partier. Konklusjon: Nei,- jeg fant artikkelen som unødvendig, intetsigende plassfyll i nettavisen.
    Men ok, jeg har lest den… og Erna er altså applaus-dronningen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.