Bloggestjerne på kjendishimmelen

Jeg trodde toppen på kransekaka kom da medblogger Eirik Newth dukket opp på «Skal vi danse». Men neida, ikke nok med det – han dukket jo plutselig også opp som fagdommer i «Kvitt eller dobbelt». Og som gjest i «Store studio». Men ennå er ikke det værste nevnt!

En veninne av meg fortalte meg nemlig at Eirik Newth hadde figurert i «Se og Hør»! Nå har jeg en mistanke om at ikke alle bloggelesere automatisk også er Se og Hør-lesere – og så vidt jeg vet, er ikke bladet i salg lenger. Så, til glede for alle interesserte i bloggesfæren, er det med stolthet jeg presenterer verdens første og hittil eneste dansestjerneastrofysikerbloggeforfatter-Se&hørintervju:

Hvis noen synes jeg med dette er slem med Eirik, så er jeg kanskje det – men ikke mer enn hva medieprofilen tilsier at han burde tåle :-). Og selv tåler jeg gjerne mer astrofysiske danseforsøk, så jeg fortsetter å stemme, og oppfordrer også alle andre til å stemme på Therese og Eirik: 829 49 108 eller sms 8 til 26400. Lykke til videre, Eirik!

3 tanker om “Bloggestjerne på kjendishimmelen

  1. Som du vet har jeg akkurat rundet førti, og jeg kan love at en vanlig førtiårskrise er for ingenting å regne sammenlignet med hva den mannen gjennomgår for tiden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.