Drew Barrymore hersker fremdeles

Under Golden Globe-utdelingen deltok Drew Barrymore i en kjole som enkelte mente avslørte at hun ikke hadde BH under, samt at den viste at hun hadde store bryster. I et så brystfiksert samfunn som det nordamerikanske, går ikke slikt ubemerket hen, og det har visst vært sladderpressens store snakkis siden kåringen 14. januar. Med mer eller mindre heldige ordspill på “Golden globes”.

Drew Barrymore er en av mine gode, «gamle» film- og TV-helter, med «Charlies Angels», «This and that with Rusty» (fra «Saturday Night Live») og Ruby Wax-intervju som noen av de mest minnverdige opplevelsene. og Drew Barrymore ville ikke vært seg selv hvis hun unnlot å kommentere noe sånt som dette. Og når hun går sammen med de rimelig kreative komikerne i Saturday Night Live igjen, blir det så mange nivåer av ironi at det kreves en godt trent TV-titter for å henge med i svingene (Se følgende flashvideo):

Jeg håper at den store, viktige, amerikanske samfunnsdebatten om Drew Barrymores bryster med dette er avsluttet. Drew Barrymore er fremdeles deilig uhøytidelig og en stor humorist. Og nei, det var ikke tiltenkt noen dobbeltbetydning i det.

3 tanker om “Drew Barrymore hersker fremdeles

  1. Du har helt rett, Maria – men Drew Barrymore ble intervjuet av ham engang, og det er det beste TTWR som Mad TV noen gang har sendt. Akkurat som Ruby Wax aldri har vært bedre enn med Drew (ok, da – med et mulig unntak for programmet med Bette Midler, hva Ruby angår).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.