MSN på mobilen en gang til

Jeg har tidligere skrevet om MSN på mobilen, og programmet MIG33 som jeg ble veldig begeistra for. Nå er jeg begeistra på nytt, og det er programmet eBuddy som står for den positive overraskelsen.

Jeg fant det omtalt i Amobil.nos test av åtte messengerklienter for mobil, og siden Mig33 ikke helt vil la seg installere på telefonen jeg har nå, fikk jeg lyst til å prøve eBuddy.

Websidene er veldig oversiktlige, og jeg fikk verifisert at programmet fungerte med min Sony Ericsson k800i før jeg fyrte opp nettleseren på mobiltelefonen. Jeg gikk til http://get.ebuddy.com/, og en liten java-nedlasting senere, var programmet klart til start. Ved første oppstart spurte det hvilket språk jeg foretrakk, og da jeg valgte «Norsk», ble korrekt språkpakke lastet ned.

Programmet støtter ikke bare MSN — Google talk, Yahoo Chat og AOL messenger er også støttet. Programmet krever ikke noe mer enn en konto hos en av disse leverandørene, og er enkelt og problemfritt å bruke. Programmet er gratis, det eneste du betaler for er datatrafikken. Men det skal nok ganske voldsom chatting til før dette blir det mest iøynefallende på mobilregningen din.

Hvis du ikke har noe messengerprogram på telefonen, er dette det du trenger. Anbefales på det varmeste.

1 tanke om “MSN på mobilen en gang til

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.