Music and Lyrics

Konemor er glad i film, og vil gjerne se noe stort og viktig. Jeg er noe enklere av meg, og nøyer meg med en romantisk komedie. Og når det kommer til slike, kan du ikke bomme med verken Drew Barrymore eller Hugh Grant, og når man kombinerer de to, da stilles forventningene høyt.

«Music and Lyrics» er historien om åttitallsstjerna Alex Fletcher (Grant) som får en mulighet til å overleve som artist dersom han greier å lage en sang til tenåringsidolet Cora Corman. Siden han ikke har skrevet noe særlig siden åttitallet og det var partneren hans som skrev tekstene den gangen, trenger han litt hjelp. Og den prøver han å få plantevanningsvikaren Sophie Fisher (Barrymore) til å bidra med.

Filmen inneholder alt en film i denne genren skal ha med, dyktige og erfarne skuespillere gjør godt arbeid og produksjonen er umerkelig. Veldig mange gode poenger som ikke overtydeliggjøres, og Drew er like sprudlende underholdende som alltid.

Det er også en del morsom musikk i filmen. «Pop goes my heart» og den tilhørende hysteriske musikkvideoen er som hentet rett fra 1985, og hitlåtene til Cora Corman viser at det kanskje ikke er så veldig mye som har endret seg i deler av popmusikken siden åttitallet likevel.

De høye forventningene ble altså innfridd, og «Music and Lyrics» anbefales på det varmeste til alle andre som liker kjærringfilmer!

4 tanker om “Music and Lyrics

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.