Reparert totalvrak

Henning Solberg frontkolliderte med en tyrkisk privatfører under rekognosering foran Rally Tyrkia onsdag, melder VG i artikkelen Totalvrak etter krasj med Solberg.

«Tyrkerens bil ble totalvrak, men de to førerne kom ikke til enighet om hvem som hadde skyld i ulykken», fortsetter den noe tabloide nettavisen, som også forteller at Henning Solberg kjøpte den andre bilen for å unngå rettstvist. Det kostet ham 145 000 kroner, noe som ikke er mange penger å bruke på bil i WRC-kretser. Men fortsettelsen er litt merkelig:

«Når Henning får reparert tyrkerens bil får han en fin treningsbil han kan ta med seg til Norge», sier Solbergs manager Jim Carlsen til NTB. Men hvordan reparerer man et totalvrak?

Oppdatert:

Dagbladet skriver også om saken: Henning rundlurt av tyrkisk politi. Men her står det ingen steder at den andre bilen ble totalvrak.

1 tanke om “Reparert totalvrak

  1. Hehe, det minner meg litt om Dagbladet som i går skrev følgende: «For deg som nettleser, betyr det ny sportsglede hvert eneste minutt.» i forbindelse med åpningen av Sport.no.

    🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.