Rosenborg – Lyn 2-1

Jeg er egentlig temmelig redd for å si det, jinx og alt det der, men greier ikke å holde kjeft lenger: Dette kan gå veien!

Rosenborg er tilbake, ingen tvil om det. På sitt beste er de totalt overlegen i Tippeligaen. Men viktigere er det at de også greier å stå i mot når spillet ikke går på skinner og motstanden er god. Det så vi tydelig i kampen TV2 sendte i dag.

Steffen Iversen ble kåret til banens beste spiller, noe som kun skyldes de to målene han putta – ellers var han usynlig. Men likevel må det sies at han fortjente lønna si i dag. Ellers var det mange gode prestasjoner. Braaten var sedvanlig tidvis glimrende, Tettey jobba som en terrier, Strand gjorde en veldig god kamp og Kone og Skjelbred viste begge to at de fortjener å spille mer fotball, det var god og hard jobbing etter at de ble byttet inn.

Byttene var gode og riktige. RBK har spilt tre kamper på en uke, og folk var tydelig slitne mot slutten. Men med Tørums disponeringer, greier Rosenborg til og med å spille underholdende og defensivt på hjemmebane de siste 20 minuttene.

Det er for tidlig å feire noen seier. Men jeg våger å begynne og tro på den!

4 tanker om “Rosenborg – Lyn 2-1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.