Scrubs sesong 7?

Etter at Gilmore Girls gikk inn i fjor, savna jeg lenge en favorittserie. Men så la jeg merke til at TV2 kjører en av de absolutt beste TV-seriene jeg vet om, nemlig Scrubs, på ettermiddagene. Og med harddiskopptaker i huset, er det ikke noe problem å følge med.

For et par dager siden, satt jeg og skulle få med meg de siste episodene, og det begynner virkelig å skje ting her: JD skal likevel bli far og Kim flytter inn hos ham et par uker før termin. Elliott og Keiths bryllup står for døren. Unødvendig å si, får selvfølgelig både Elliott og JD panikk, og på slutten av en episode befinner de seg i samme seng i pauserommet, hvor de begge to har gjemt seg etter å ha løyet til sine respektive om at de måtte jobbe ekstra.

Og da er neste episoden harddiskopptakeren min hadde lagret, den første episoden av hele serien. Cliffhangeren jeg nevner over, var slutten på episode 6. Så jeg kastet meg over tastaturet, og sendte en mail til TV2 for å spørre når sesong 7 var satt opp. Svaret jeg fikk var ikke oppløftende:

TV 2 har foreløpig bare kjøpt inn seks sesonger av Scrubs. Det er ennå ikke bestemt om vi kommer til å kjøpe inn flere sesonger av serien, men henvendelsen din vil bli formidlet videre til vår innkjøpsavdeling.

Ha en fin dag!

Krise! Fin dag, du liksom. Når serien allerede er henvist til klokka «litt over fire» på ettermiddagen, er det ikke mye som tyder på at TV2 er interessert i å legge store penger på bordet for å sikre seg sistesesongen. Her må det handling til:

Hvis du vil se siste sesong av «Scrubs» på TV2, så send en mail til info@tv2.no og si i fra.

10 tanker om “Scrubs sesong 7?

 1. Hvis TV2 ikke vil sende mer Scrubs, så laster man bare ned serien. Jeg ser virkelig ikke problemet 🙂

  Annet enn at Scrubs gikk ad dundas i sesong 5 da.

 2. Blir likevel ikke helt det samme.

  Og husk, hvis vi får TV2 til å kjøpe inn serien, tjener de som har laget den penger. Dersom de tjener penger, lager de kanskje flere morsomme serier.

  Det er ikke noen motsetning mellom å ønske seg en fri, DRM-løs verden og å akseptere at folk vil ha penger for jobben sin 🙂

 3. Da fikk jeg svar fra TV2:


  Hei,

  Vi har for øyeblikket 6 sesonger av denne serien på lager. Vi viste siste episode av disse mandag 11. februar.

  Vi har i påvente av den neste sesongen startet med sesong 1 igjen. Vi har planer om å kjøpe inn flere sesonger, men det er ennå ikke fastsatt sende dato.

  Mvh
  Informasjonsavdelingen TV 2

  Så dette lover bra. 🙂

 4. Klart det hjelper. Jeg klarte å få M*A*S*H tilbake på TV2 da de bestemte seg for å slutte og sende serien i 97. Riktignok ble det sending om natta, men jeg følte det som en seier 🙂

 5. Klar seier, Elf! Finnes det noen bedre måte å bruke natta på, enn å se gamle TV-serier om igjen? Det er mange repriser jeg kunne mast om, også. Men dessverre ikke nok netter 🙂

 6. Vel, jeg har egentlig aldri vært noe særlig bekymret for at de plutselig ville slutte å sende serien. Det hadde virket litt dumt hvis de hadde stoppet opp når de allerede har sendt 6 sesonger av den temmelig populære serien.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.