Stakkars David Beckham

Vet dere hva? Innimellom, når jeg ser bilder av Victoria Beckham, synes jeg oppriktig synd på David. Men på en tragisk måte, går det fort over.

For ganske ofte, når jeg ser bilder av David Beckham, synes jeg litt synd på Victoria, også. Jeg tror egentlig at for meg, så har de to sin fremste verdi i at de får meg til å innse hvor godt jeg på alle måter har det. Det er selvfølgelig flott for meg, men det må da være veldig trist for dem?

9 tanker om “Stakkars David Beckham

  1. Jeg syntes hun var nydelig en gang. Men det er mange kirurger og mange kurer siden …

    Som feminist, mener jeg at hun har sin fulle rett til å gjøre hva hun vil med seg selv. Men som rimelig oppegående menneske, vet jeg ikke helt om jeg tror at det er det hun gjør.

  2. Hadde jeg vært Hr. Beckham hadde jeg vært redd for å skjære meg opp om jeg skulle komme for nær. Hadde jeg vært Fru Beckham hadde jeg vært redd for at mannen hadde vært mer feminin enn meg. Et sted på genseren gå — for begge to.

    Synes jeg har det bra som jeg har det jeg. Heldigvis.

  3. Vil bare si at jeg liker David Beckham veldig godt! Han er pen, og ut i fra det jeg har hørt like pen inni. Når det er sagt har jeg heller ingenting i mot Victoria. Hun er en arbeidsom kvinne som har sin egen stil og tør å gå sine egne veier. At hun lider av alvorlige spiseproblemer er vel ikke å skjule, men det betyr ikke at hun ikke er en hyggelig dame !!

    Så ikke bry dere så voldsomt om andre. Har dere ikke noe positivt å si, så vær heller stille : )

  4. Du har naturligvis et poeng, Anne — spesielt moralsk — men på den annen side, når Victorias shoppingvaner blir et tema i det som skulle vært sportsseksjonen i Norges største av det som skulle vært aviser, er det vanskelig holde inne …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.