Twitter – Her også.

Selv om tempoet mitt er omvendt proporsjonalt med utviklinga på webben, får jeg med meg litt av det som skjer. Det siste jeg meldte meg på, var twitter. I tilfelle du ikke har fått med deg hva dette handler om, gjengir jeg her forklaringa fra fosseng.info:

Twitter (engelsk for «kvitre») er en sosial nettverkstjeneste hvor det du kan gjøre egentlig kun er å oppdatere verden med det du vil si her og nå innenfor 140 tegn, med andre ord noe kortere enn en vanlig tekstmelding. En måte å forklare hva Twitter er, er å si at tjenesten på sett og vis kun er som statusfeltet i for eksempel Facebook. På overflaten virker dette kjedelig og for enkelt til at du skal kaste bort tid på tjenesten, men Twitter kan være like nettsosialt som mer omfattende sosiale nettverkstjenester som Facebook, MySpace og Nettby.

Formuleringa om at det er «som statusfeltet i […] Facebook», er veldig passende for mitt behov. Poenget mitt er nemlig at jeg i motsetning til en del andre fremdeles synes det er litt morsomt å være med på Facebook, men jeg er ikke innom ofte nok til å oppdatere statusfeltet mitt. Men applikasjonsbefengte Facebook har selvfølgelig også en applikasjon for å oppdatere statusfeltet fra Twitter!

Som Martin bekkelund er jeg også mer nysgjerrig enn hva godt er når det gjelder slike tjenester som dette, og nå får jeg prøve ut Twitter mens det ser ut som om jeg er aktiv på Facebook. Tiden vil vise om ikke begge profilene mine blir temmelig døde etter hvert …

Du finner meg på http://twitter.com/lassedahl!

11 tanker om “Twitter – Her også.

  1. Er det bare jeg som syns at «following» og «followers» er litt skremmende? Jeg har aldri forfulgt noen før Twitter, men nå ser det ut som om jeg er blitt en proff forfølger… uansett, jeg forfølger deg og, morsomt å se at Twitter blir mer populært 🙂

  2. jepps — for Twitter synes jeg det aller enkleste er å ha twitter@twitter.com som en venn på Gtalk, så kan jeg gjøre alt jeg trenger fra Gtalk / Pidgin!

    Gnome-do er mest bra til alt annet, jeg bruker den først og fremst som (en bedre) erstatning til Google desktop sin launcher som jeg brukte mye under XP.

  3. Eneste problemet med å bruke Pidgin er at den ikke teller tegnene, og at du må slå på Device updates manuelt for hver enkelt man vil ha oppdateringer fra.

  4. Jeg benytter en applikasjon i Facebook som oppdaterer Twitter-statusen, også sjekker jeg twitter.com innimellom.. Men gTwitter fungerer veldig bra, så jeg får vel installere den igjen.

  5. Jeg får ikke applikasjonen som linkes til fra twitter.com til å fungere på fjesbok? Får bare opp en side med masse feilmeldinger. Noen tips?

  6. Du bruker feil applikasjon. Det er flere av dem. Jeg fikk samme feilmeldingene som deg, men så lette jeg lit mer, og valgte den som har et ikon som er en stor «t». Da virka det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.