RIP?

Den gode, gamle arbeidshesten begynner å dra på årene. Min kjære Best 1100 (fra forrige århundre engang) har vist symptomer lenge.

Best 1100Det begynte med at batteriet skrantet. Prøvde å skaffe nytt, men det var ikke så lett, da Best Norge gikk konkurs. Så den var lenge en stasjonær PC, men så liten at den var grei å plassere hvor som helst.

Men så ble den værre — en hvit stripe dukket opp med ujamne mellomrom. Den tok 1/3 av skjermen, og gjorde maskinen ubrukelig. Litt lirking og klemming fikk den til å forsvinne, så sånn dreiv jeg på et par måneders tid, men så ble stripa permanent. Så nå er Best for tiden uten arbeid. Stakkars maskin.

Savnet er stort. Det ville vært veldig greit å få den reparert. Jeg sendte en mail til Besttech Sverige, de var villige til å se på den, men jeg fikk inntrykk av at det kostet. Mye.

Så der står vi. Uten bærbar. Men det ville vært kjekt å få den fikset. Så, hvis du har en Best 1100 — den kan gjerne være delvis defekt, så lenge skjermen virker — er jeg interessert i å kjøpe den. Annen eldre bærbar PC til lav pris er også interessant.

Mail meg — adressen står i footeren.

2 tanker om “RIP?

  1. hei
    Såg denne sida søkte etter best 1100 på nett. Har ein sånn, har kobla ein vanleg skjerm til den og brukar den stasjonær, batteriet kan en ut og la ligge in 1/2 time om det streikar, då virkar det pussig nok ganske bra igjen.

    Grei net – pc, eg har kræsja den nå, og finn ikkje igjen driveren til grafikkortet, er s3 virge ??, noken som har den, eller veit kor en finn den på nett??

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.