Men macen min får du aldri?

illustrasjon Jeg lurer på, jeg — om jeg er misunnelig på Macerne fordi de så åpenlyst elsker arbeidsverktøyet sitt, eller om jeg er litt glad fordi jeg bruker en god del Windows, og har lov til å hate PC’en så mye som jeg føler er nødvendig.

Joda, jeg kjenner argumentet, «kjøp Mac, så får du ingen grunn til å hate, bla bla bla…», men stopp litt opp … Har du sett en snekker eller -kyndig person som slår fingeren? Kanskje du til og med har deiset til din egen tommel? Hva skylder man på da?

Den siste pilsen i går, eller all kaffen i dag, som gjør at du skjelver litt for mye akkurat nå? Det at du hadde det så travelt at du ikke siktet skikkelig? At du absolutt skulle balansere på svingstolen mans du hang opp lampa? Neida.

Det er den ford … hammeren sin feil, som våget å treffe fingeren din. Kanskje du ikke sier det høyt, men du tenker det i alle falli et lite sekund, mens du gir den et olmt blikk. Og av og til føles det litt godt å kunne distribuere skyld. I alle fall når ingen tar skade av det.

Derfor er det av og til greit med en PC som det er lov til å hate litt.

Men nå skal straks FreeBSD 4.6 inn på denne, det er lenge siden jeg har hatt FreeBSD som desktop-os, det har stort sett gått på Mandrake Linux og Windows 98 i det siste. Gleder meg til å se hva de har gjort siden 4.2, det er visst et par synlige forskjeller denne gangen, faktisk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.