I følge Ellen …

… slår Dagbladet av en sommerprat med mennesker som har gjort seg bemerket i den siste tiden. I mitt eget liv, er jeg stadig vekk hovedperson, så jeg våger å kaste meg på intervjubølgen selv, også.

HØYT OG LAVT – seks kjappe

Mitt drømmereisemål

London. Jeg er boaring, har vært der før, men vil dit igjen. Det er en by hvor jeg føler meg hjemme, men likevel alltid overraskes. Det er min type by. Det er min by. Hvis jeg måtte velge meg et sted jeg ikke hadde vært før, ville det vært Singapore. Det er et spennende sted.

Favorittdrikke

Øl. Gudedrikken i følge Håvamål. Det kan være lett, tungt, hjemmebrygget, importert eller hva som helst – så lenge det er godt. Og Hansa er dyktige … — Hvis jeg ikke kan drikke øl, er Herviks rips- og solbærsaft en glitrende drikke!

Favorittferiemat

Heheee … alt det noen andre lager? Ellers er Spaghetti Carbonara slik jeg får den i London et glimrende valg.

Favorittsang

Hmm … — Sommersang? I sommer er det egentlig ikke noen store. Kanskje Kent, som jeg egentlig ikke har hørt mye på, og «Kärleken väntar», som gikk jevnt og trutt på de kanalene vi fikk inn på radioen i sommer. Litt bra, egentlig.

Hva kan du ikke unnvære på ferie?

Øl. Vel, joda – jeg har hatt ferier uten øl. Ellen, kanskje. Og gjerne Anders. Ferie er å kose seg sammen med dem man er glade i.

Favorittbok

Uff – jeg leser alt for lite for tiden. Så det får bli en sånn «all time high» av bøker som egner seg for sommeren: «Oda!» av Ketil Bjørnstad. En spennende, underholdende og velskrevet roman om Christianiabohemen.

Tror det er noe slikt jeg vil svare. Når Dagbladet spør, altså …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.