Til kundeservice, Telenor Privat AS

Ad faktura 8028942738

Jeg viser til ovennevnte faktura knyttet til mitt privatabonnement. På denne fakturaen er jeg belastet en del «rabattordninger», «Familie & Venner Norge», «Familie & Venner mobil» og «Familie & Venner Internett». Disse er ikke bestilt av meg, og jeg undrer på hvordan i all verden dere har fått det for dere at dere har rett til å belaste meg med produkter jeg overhodet ikke har bestilt?

Når det gjelder «Familie & Venner Internett» er jeg «bare» fakturert 1,96, for perioden fra 28. november til 3. desember. Dette er sikkert fordi jeg den 3. desember ringte og gjorde Telenor oppmerksom på at dette ikke var bestilt av meg. Da fikk jeg til svar at dette sikkert var en feil, og at jeg ikke skulle tenke mer på dette. Så hvorfor er jeg da belastet med 1,96?

De andre to «tilbudene», «Familie & Venner Norge» og «Familie & Venner mobil» har imidlertid kostet meg henholdsvis 45,98 og 45,32 — og har for øvrig gitt meg en rabatt på åtte kroner og tjuesju øre. Det er litt av en rabatt, dere! Åttitre kroner og tre øre rett til Telenor. Og dette altså uten at jeg har gitt det minste hint om at jeg hadde lyst til å forstrekke dere med denne gaven. Hva kaller man slikt på godt norsk? Jeg har noen forslag, men jeg er redd de kan oppfattes injurierende, så jeg lar dem ligge.

Det jeg imidlertid ikke lar ligge, er de 83,03 dere har forsynt dere med uten noe som helst samtykke fra meg. Jeg imøteser derfor snarest en korrekt faktura, uten noen andre belastninger enn fast pris og bruk etter de avtalene vi faktisk har inngått.

Med hilsen
Lasse G. Dahl

Kopi: Telenor hovedkontoret,
Forbrukerombudet (til orientering) og
http://www.lassedahl.com/index.php?id=blogg&sak=20030116_1 (til allmenn opplysning)

3 tanker om “Til kundeservice, Telenor Privat AS

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.