Bare måtte!

Måtte prøve testen jeg, også – selv om det var med bange anelser. Spørsmålet er nemlig «Hvilken shopper er du?», og egentlig er svaret mitt «Ingen».

Jeg er nemlig ingen «shopper», selv om jeg i mange tilfeller er en kunde. Men jeg hører ikke til dem som ser på shopping som noe saliggjørende i seg selv, som en meningsfylt fritidsaktivitet, liksom. De som drar og «shopper» når de egentlig ikke trenger noe, synes jeg egentlig litt synd på. Det blir litt for Ricki Lake, hvis du skjønner hva jeg mener.

Men, men – jeg tok testen likevel. Og selv om det av og til manglet alternativer slik at jeg kunne svare sannferdig, prøvde jeg så godt jeg kunne, og her er dommen:

Du tilhører den tidlige majoritet!

du fikk 92 av totalt 150 poeng

Du kjøper ikke det nyeste før andre har kjøpt det, men nøler ikke når du først føler deg trygg på at produktet er det rette for deg.

Vel, vel. Godt å høre at jeg er en del av majoriteten, i alle fall. For majoriteten, altså 🙂 Forresten fant jeg link til testen først hos Jarle, som har nytt og stilig sommerutseende.

1 tanke om “Bare måtte!

  1. Jeg tilhører den sene majoritet med 66 poeng.
    Men at jeg av den grunn er skeptisk og mistenksom til ny teknologi, som det stod i dommen, det er jeg ikke enig i. Det er vel snarere lommeboka som stopper meg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.