Ny plate i oktober

Brittebabe For den som er interessert, kommer altså Britney Spears med ny plate i november, i følge Rolling Stone. Eller oktober, i følge VG – som også refererer til Rolling Stone.

Mens britneyspears.com forteller oss at datoen er 25. november. Så vi regner med at det er VG som ikke har greid å lese på linjene, her.

Uansett – Britney melder selv at den siste platen er både sensuell og seksuell – det siste fordi hun etter sigende ikke har mye av det for tiden. Så, det skal visst bli saftige videoer, og i Rolling Stone dukker visst Spears opp i blondeundertøy. Så alle Britney Spears-fans som hater musikken hennes, har visst masse å glede seg til.

PS: Madonnakysset nevnt tidligere var visst bare et erstatningskyss: http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=75658

PPS: Husker du «Oops I Did It Again»? Her er en midiversjon av den – akkurat da du trodde at ting ikke kunne bli mer irriterende: http://users.belgacom.net/brams.homepage/oops.mid

5 tanker om “Ny plate i oktober

  1. Vel, litt forskjellige bruksområder da. Og her har den absolutt sin funksjon, «Oops …» er bare fæl som mp3, mens som midi er den i det minste litt morsom – om enn kanskje ufrivillig …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.