Sport på søndag

Etter et skikkelig krasj som skremte Petter Solberg skikkelig, satt han på hotellet sitt om torsdagskvelden og vurderte om det var verdt det. Men mekanikerne hadde annet å tenke på, de jobbet hele natten for å få Solbergs Subaru på hjulene igjen. Det greide de, og fredag sto Solberg på startstreken.

Portrett Knust bil Petter og sønn Champagnefest

Fredagen ble imidlertid ikke det helt store. Petter Solberg endte på en 8. plass. Likevel ikke så ille, disse alpine asfaltløpene har visst aldri vært Subarus beste løp. Men på dag to ble Petters plasseringer bedre, og marginene totalt sett bedre. Og når regnet kom, viste det seg at Subaruens kjøreegenskaper, Petters evner og ikke minst dekkvalget gjorde hele forskjellen. Og da lørdagens 6 etapper var unnagjort, ledet han med 17,9 sekunder!

Alle som heier på Petter, håpet på regn på søndag, også – men ble ikke bønnhørt. Spenningen var derfor stor, ville Petter Solberg greie å beholde ledelsen? Jeg var skeptisk – det har jo liksom vært dårlig vær som redder nordmenn i utlandet. Ville det holde?

Og som de fleste sikkert nå har fått med seg: Det gjorde det. Solberg økte til og med ledelsen, og vant med 36,6 sekunder!

Jeg gratulerer Solberg på det varmeste – og lurer på hvor lenge det er til Hollywood snapper opp denne. Alle bestanddelene til et godt drama er på plass.

Det var det som skjedde når det gjelder sport i dag. Og så glemmer vi at Stabæk grisebanka RBK på Lerkendal …

2 tanker om “Sport på søndag

  1. Uff, dere sympatisupportere er så lite generøse … 😉

    Men om Petter greier hele VRC eller ikke, det blir spennende, ja – selv om det står all respekt av innsatsen hans, nesten uansett hvordan resten går.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.