Da var serien over

For den som er like interessert i denne sporten som i australsk origamiorganisasjonsliv må jeg få skyte inn at det er eliteserien i fotball jeg snakker om.

At Rosenborg vant, var ikke noen stor bombe – det ble klart for noen uker siden. Men at troillongan spilte så ille de siste kampene, det vet jeg ikke helt om jeg likte, da. Men på den annen side; dagens innsats – eller mangel på sådan – sikret Tromsø fortsatt plass i eliteserien, og det synes jeg er veldig bra. Men jeg er ikke like autistisk som enkelte TV2-kommentatorer da, som kritiserte Ole Martin Årst for at han var med på fødestua i stedet for å spille fotballkamp:

«Barn har det vært født i tusenvis av år. Hadde det vært ryggrad i gutten hadde han spilt mot Rosenborg, tordner TV2-ekspert Ivar Hoff».

Og hadde det vært hjerne i Ivar Hoff og Mini Jacobsen, har de holdt kjeft noen ganger. Årsts valg var selvfølgelig og riktig. Et lag som ikke vinner en kamp med ét lovlig forfall, hadde ikke hatt noe å gjøre i eliteserien uansett.

Ellers var det litt morsomt at jeg tippet riktigst av Stig og meg – og jeg må innrømme at jeg trodde jeg var alt for optimistisk da jeg tippet serien, tre kamper etter at den hadde startet. Og jeg bomma altså bare med to poeng. Se mer her.

Men la oss glemme TV2, og konsentrere oss om hyggelige ting: Tromsø blir i eliteserien, Glimt tok sølv, RBK vant og Vålerenga må spille kvalik. Og vi er helt klar for cupfinale!

10 tanker om “Da var serien over

  1. Ulike forventninger gir ulike krav. MK (Mandalskameratene) har imponert med 7. plass i 1. divisjon. For de av oss som gjerne vil ha Start med i det gode selskap, har sesongen derimot (nok en gang) vært en gedigen nedtur. Men ansettelsen av Tom Nordli *kan*, jeg gjentar *kan*, være et steg i riktig retning.

  2. Det var jo en OK slutt på sesongens ballrulling alt tatt i betraktning. Overraskende at Mini hiver seg med på Hoffs hodeløse kommentarer og meninger på grensen til tvangsinnleggelse, men i det miljøet, TV2s «ekspertpanel», kan man vel ikke vente annet.

  3. Det autistiske syndromet Ivar Hoff tydelig ser ut til å lide av heter, for å tilføre faktaopplysninger ingen egentlig trenger, Aspergers syndrom, og kjennetegnes gjerne ved mangel på forståelse for alminnelige sosiale konvensjoner.

  4. Det er skilsmissegrunn, hvis barnets far velger fotballkamp (uansett deltager eller seer) framfor fødsel! Du var så flink atte, Lasse, det var ikke behov for noen stressless-stol til deg på fødeavdelinga =)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.