Angående deres nye webløsning

Jeg har vært kunde av OfficeShop gjennom en rekke år, og jeg var veldig fornøyd med den webløsningen dere tidligere hadde. Nå etter omleggingen er det så mange småproblemer med løsningen at dette nok får meg til å slutte og handle med dere. Dette kommer blant annet av:

  1. Navigeringen er stort sett basert på JavaScript. Jeg har av sikkerhetshensyn ikke tilgang på dette over alt, og har derfor problemer med å bruke sidene deres.
  2. Den noe hjelpesløse og helt unødvendige rammeløsningen gjør det omtrent umulig å linke til undersider og enkeltprodukter, noe jeg trenger når jeg setter opp tilbud med alternativer, og når jeg skal sende anvefalinger til andre.
  3. «Store bilder» åpnes i vinduer som er for små til å vise hele bildet. Jeg kunne sendt dere en link til et eksempel, men må begynne dechiffrere mer eller mindre uleselig HTML for å finne denne linken, og det er mer enn jeg gidder.

Bare for å nevne noe. De håpløse «tooltip»-vinduene som spretter opp, gidder jeg ikke nevne, engang.

Sjelden har jeg sett en såpass stor bedrift tatt et så langt skritt bakover i tid, og selv med min aller beste vilje, greier jeg ikke å se en eneste grunn til at noen skulle ønske å implementere et såpass håpløst brukergrensesnitt. Er det utelukkende toppledelsen som har fått uttalt seg i denne saken?

Jeg har ellers vært veldig fornøyd med OfficeShops service, så det er med beklagelse jeg går over til konkurrentene, men … vel, dere ba om det.

Med vennlig hilsen
Lasse G. Dahl
http://www.lassedahl.com
MSN: lg_dahl@hotmail.com
mobiltelefon: 952 52 616

3 tanker om “Angående deres nye webløsning

  1. Flott initiativ, Lasse! Ikke at jeg tror det hjelper det skapte grann, men det er nå allikevel et skritt i riktig retning (av deg, ikke OfficeShop). Lykke til i saken, og kom for all del tilbake med eventuelle svar du får fra dem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.