Multicontesta

Jarle, Kyrre og Håkon får alle spam fra Multicontesta. Det har ikke jeg fått. Jeg vil ikke ha noen, heller. Men det var ikke poenget.

Poenget er at Kyrre vissnok skal stevnes for retten for å ha skrevet om det! Jeg mener, hvis man bedriver spamming, må man finne seg i å få litt kjeft. Selv om man mener at det men driver med ikke er spamming, kan det ikke komme som noen bombe at andre synes masseutsendt uoppfordret e-post er spam. Og da må det jo være lov til å si i fra om det!

Firma som tilbyr nett-tjenester – enten det er mailutsending eller søkemotoroptimalisering – har nok alltid mer å tjene på å få folk til å snakke pent om seg, enn å rettslig forfølge alle som ikke gjør det.

3 tanker om “Multicontesta

  1. Tja, det var vel bare trusler det var snakk om så langt. Å bli truet med advokat eller stevning er noe ganske annet enn å motta brev direkte fra advokat. Likevel er det et klart tegn på at diskusjonen har kjørt seg inn i et hjørne.

  2. Ja, og slike trusler tar jeg sterkt avstand fra. De er jo ment å skulle skremme folk til å holde kjeft, uavhengig om de det hevder er krenkende eller ikke.

    Det er en argumentasjonsform som er spesiellt ille når den utøves av bedrifter og andre organisasjoner – som ofte sitter med store ressurser tilgjengelig – ovenfor privatpersoner, som kanskje gir seg for «sikkerhets skyld», siden advokater koster fra 1250,- i timen pluss moms og oppover …

    Men vi vet jo fremdeles ikke om denne trusselen er en bløff eller ikke, da, så alt her er sagt med forbehold.

  3. Multicontesta selger e-post lister de kopierer over til kunden eller sender på CD. Jeg mottok mail på privat adresse så jeg forsøkte å spore opp mannen bak dette Multicontesta. Han heter Jan Grebstad Christiansen, telefonnummer 900 80 208 og 22 28 82 04. Legg inn nummer på telefonsvareren så kanskje han ringer tilbake.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.