12. november 1991

Free Image Hosting at www.ImageShack.usHøsten 1990 – det virker uforståelig lenge siden. En annen tid, en annen by, et annet liv. Jeg var veldig ung, fremdeles litt i ørske etter dimmefesten et halvt år i forveien og alt annet enn sikker på hva jeg skulle bli.

Den første delen av ’90 gikk jeg altså kledd i grønt. Sommeren hadde gått med til jobbing, høsten hadde jeg en uforglemmelig tur på familiehytta med min far, jeg tror egentlig hele 1990 var et forsinket overgangsrite for meg. Og når vinterkulda meldte sin ankomst, traff jeg altså Ellen. Verdens søteste, skrekkelig spennende og oppriktig interessert i meg.

12. november 1991, et år etter at vi møttes, forlovet vi oss. Så dette er en nokså forsinket gratulasjon til konemor.

Å liste opp hva som har skjedd etter det, er litt av et prosjekt. Det er alt for mye. Jeg kan kort nevne ekteskap, nye karrierer minst et par ganger, mange flyttinger — både til ny by og nytt fylke, verdens to skjønneste gutter og … — fåfengt. Lenge siden. Nytt liv.

Men likevel — ennå har jeg ikke helt funnet ut hva jeg skal bli når jeg blir stor. Og fremdeles er Ellen verdens søteste.

6 tanker om “12. november 1991

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.