Thank you, Poland

Thank you, Poland!

Sign the «Thank you, Poland!» letter. Funnet hos Erik Newth.

8 tanker om “Thank you, Poland

  1. Altså, jeg vil gjerne også takke Polen. Problemet mitt er bare at den logoen er så stygg at jeg ikke greier å se på den, og langt mindre faktisk lime inn en referanse til den i et dokument.

    Hvorfor er det egentlig slik at 90% av det de elektroniske frihetskjemperne og Opensource-bransjen gjør, bruker grafikk som fremkaller brekningsfornemmelser?

  2. Vakkert er banneret ikke, nei. Spør du meg stiller det i samme estetiske klasse som Google ads (du vet, fire linjer Helvetica, og så et laaaangt tomrom under), som begynner å bli veldig utbredt i blogger. 😉

  3. Eirik: 🙂 — jeg vet hva du sikter til. Det sørger for at jeg i totusenogfem vil være i stand til å levere innhold til flere besøkende enn i dag.

  4. (Om du lurer på hvorfor: Hadde jeg hatt like mye grafikk som i de fleste andre blogger, ville jeg truffet båndbreddetaket mitt på 10+5GB/mnd forlengst)

  5. Nemlig. Ellers blir jeg altså langt mer forstemt av bælstygg grafikk fra kommersielle aktører – som presumptivt kjøper seg profesjonell designhjelp – enn glade amatørers verk. Hvorfor er det slik at minst 90 % av nettreklamen man ser, faktisk er egnet til å gi hodepine i tillegg til brekningsfornemmelser?

  6. La meg si det sånn, jeg tviler litt på at de offentlige tjenesteannonsene fra Google er utformet av profesjonelle grafikere.

    Men for all del: «Thank you Poland» får en tekstlink fra meg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.