Hvorfor moblogg?

Har jeg egentlig på mye å si at det ikke kan vente til jeg kommer meg til en pc?

Selvfølgelig ikke. Det er flere grunner til at jeg fikk lyst til å lage dette mobloggscriptet.

For det første, ville jeg gjerne ha muligheten til å legge ut noen feriebilder når det er aktuellt. For det andre er det alltid greit å ha muligheten til å nyttiggjøre seg de mulighetene som følger med teknologien.

Og for det tredje – eller kanskje heller ‘først og fremst’ – fordi det virket som en skrekkelig morsom utfordring. Og det var det.

Og dersom dette blir en bloggoppføring, ser det ut til at første runde med debugging er over, også!

3 tanker om “Hvorfor moblogg?

  1. Atrtig script og litt misunnelig på den fine mobiltelefonen din. Akkurat nå for tiden har jeg egentlig ikke bruk for å kunne moblogge, da jeg har vanskeligheter nok med å finne ut hva jeg skal blogge om når jeg er stasjonær …

    Skimter jeg den fine bilen vår i bakgrunnen?

  2. Jeg eksperimenterte en del med moblogging for en stund siden, og implementerte også støtte for det i verktøyet jeg benyttet. Derimot benyttet jeg det aldri, ettersom mobiltelefonen i seg selv hadde installert Opera og jeg således kunne logge meg på de vanlige sidene jeg benyttet for å skrive innlegg.

    Med tiden byttet jeg også ut publiseringsløsningen min, uten å installere støtte for moblogging. Opera fungerer også glimrende med WordPress, så jeg har ikke sett behovet helt enda, ettersom jeg får bedre kontroll over innholdet med Opera enn med en e-postklient. Det eneste jeg savner er muligheten til å poste bilder, så vi får se om jeg kanskje tar opp tråden igjen.

    PS. Fin Focus! Fornøyd? 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.