Planleggingsdag

Sånne innklemte dager som i dag er det ofte at barnehagene tar planleggingsdager. Slike dager hører jeg ofte at foreldre irriterer seg over, og kaller «ekstra fridager», hvor de må ta ekstra fri fra jobb, men det er egentlig ikke helt sant – det er den fjerde ferieuken barna skal ha som tas ut på denne måten.

Så i dag har jeg ikke «tvungen ekstrafri», men årets første sommerferiedag. Og med skyfri himmel og en mild, sval sommerbris, er det egentlig helt i orden!

3 tanker om “Planleggingsdag

  1. Jeg skjønner ikke helt det med tvang, jeg -selv om ingen av oss tok fri i dag. Har hørt at sånt er blitt kalt tvang fra andre kanter selv. En langhelg iblandt setter ihvertfall jeg stor pris på. Svigerforeldrene stilte opp på planleggingsdagen vår, men jeg skulle gjerne ha gjort det selv… bare det hadde vært nok feriedager.

  2. Det jeg kunne ønske for egen del var at noen av planleggingsdagene våre ble fylt med litt mer innhold; ikke alltid de er like relevante, men det er jo en annen sak og ikke helt det du nevner her. Og vi hadde vanlig fridag i går, ikke planleggingsdag 😀

  3. Petter: Om det er nok feriedager eller ikke, kommer jo litt an på hvordan man fordeler sine fem uker, det … — Man ikke ta fire om sommeren og den femte i elgjakta! 🙂

    Og joda, Øyvind, innhold er viktig. Jeg har inntrykk av at barnehagen til Knotten og Knøttet er flinke til det, de ansatte ser ut til å sette stor pris på faglig oppdatering og «meta-dager» som handler om det de driver på med.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.