Magnes første dag i barnehagen!

Lillegutt blir større – og i dag hadde han sin første tur i barnehagen. Det var veldig spennende for Magne, og kanskje enda mer for pappa.Men det gikk over all forventning. Og Anders syntes det var veldig stas å få en lillebror å vise frem.

Her er antrekk og utstyr funnet fram. Sekken er arvet fra storebror, men Ole Brumm-matboksen som ligger oppi er splitter ny! Vel fremme i barnehagen virker porten veldig stor. Men vi får prøve!

Inne i barnehagen var det mange nye mennesker. De fleste andre barna sov da vi kom, så Magne fikk mange barnehagevoksne nesten helt for seg selv. Da ble det så mye kosing at pappa nesten ble litt sjalu. Men det var også gøy når de andre barna våknet – og kanskje aller mest moro når det kom litt mat på bordet!

Så var det en liten tur ut før første dagen var over. Og det var stas, for der var jo storebror også (til høyre på det første bildet). Jentene syntes Magne var veldig spennende, og det var mange nye leker der, masse sand og mange store apparater å klatre i! Joda – barnehagen kan nok vise seg å være et greit sted å være!

2 tanker om “Magnes første dag i barnehagen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.