Valgkampen er i gang!

Valgkampen er i gang for alvor. Jeg har i dag stått på stand, og må nok gjøre det noen flere ganger før valget er over. Og jeg har politisert bloggen min en smule.

Tro meg, det var ikke enkelt. Jeg mener, jeg er SV’er og stolt av det, men denne bloggen skal ikke være noe SV-talerør, den skal være mitt helt personlige uttrykk. Av og til kan det frontes meninger her som ikke på noen måte er hjemlet i SVs program, og slik vil det fortsatt være. Men jeg har altså plassert en liten SV-logo nederst til høyre (ironisk nok), og i denne bloggingsen. Den nede til høyre linker til SVs hjemmeside.

Grunnen til at jeg har gjort det, er altså at det er valgkamp. Jeg vil ha en ny regjering. Jeg har tro på prosjektet med Arbeiderpartiet, Senterpartiet og Sosialistisk Venstreparti i et rød-grønt fellesskap for sosialisme, solidaritet og flere verdier enn dem Høyre gir i skattelette, og jeg tror dette valget er den eneste sjansen vi får til å snu før det er for sent. Derfor gjør jeg det lille jeg kan, ved å linke til det partiet jeg er medlem i, og politiker for.

Men jeg vil likevel ikke gjøre dette til en valgblogg. Jeg komer ikke til å skrive daglige innlegg om hva VG eller NRK finner ut er viktig, og jeg kan heller ikke love å kaste dritt om alle andre partier med jevne mellomrom (jeg mener – samferdselsministeren er jo rent ut sexy! Selv om hun er fra Venstre, går det jo ikke an å mobbe noe slikt!). Dette er fremdeles bare min blogg. Og den linker til SV. Det sier i grunnen det meste.

6 tanker om “Valgkampen er i gang!

  1. Godt godt Kamerat:)

    Vi får håpe valget går bra for SV. Det er nettopp slik at SV ikke bare er garantisten for at vi skal få en ny regjering, men at vi faktisk skal få en ny politikk.

    Hvis du vil gjøre enda et lite bidrag til valgkampen kan du gjerne linke til bloggen min 😉

  2. Når SV kommer i regjering kommer de til å foirlate samtlige av sine politiske prinnsipper. Jeg er nok redd for at en del SVere kommer til å bli skuffet når det går opp for dem at virkeligheten av hvordan det er ta ansvar er. Jeg skal ønske dem lykke til for det kan de trenge.

  3. Trond: Denne bloggen skrives av en SV’er som er posisjonspolitiker og utvalgsleder. SV tar ansvar i veldig mange kommuner, og vi sitter i fylkesregjering i Nordland. Vi kan også ta ansvar på nasjonalt plan hvis velgerne vil det – og vi tror ikke at det blir enkelt.

    Selvfølgelig ikke, forresten – hadde det vært enkelt, hadde jo hvem som helst kunne gjøre det. De siste åtte årene viser at det kan hvemsomhelst absolutt ikke!

  4. Personlig skulle jeg gjerne sett et regjeringssamarbeid uten SP. De er konservativt parti som blant annet har uttalt at de ikke ønsker noen nye reformer i skolen. Men som Lasse påpeker, de trengs for å danen et flertall…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.