Avslutning på svømminga

I går var det avslutning på «babysvømminga», eller bare «svømminga» som vi har begynt å kalle det, etter som den yngste «babyen» vår er straks 2 år, og den eldste snart fem og et halvt. Magne var syk i går så han fikk ikke være med, men Anders var kjempeflink, og svømte om kapp med pappa under vann helt til pappa ikke klarte mer.

Vi fikk også CD’en med undervannsbildene vi tok for et par uker siden. Magne var ikke helt i storform den dagen, så han ble bare med på familiebildet, men Anders koste seg skikkelig som undervannsfotomodell. Klikk for større versjoner:

Fam. Dahl tar seg vann over hodet

Anders dykker Anders poserer

Da Anders tok solobilder, opplevde fotografen for første gang i denne sammenhengen at noen ventet slik at fotografen fikk tatt flere bilder per dykk. Men Anders syntes det var så spennende med blitsen under vannet at han gjerne ventet. Godt å se at han er så trygg i vannet.

Når Magne er i storform, er han veldig glad i å svømme under vann, han også. Vi sender ham mellom oss, og han er ikke før kommet fram til én forelder, før han skal tilbake til den andre. Det er noen flinke gutter vi har! Ellen har også skrevet om svømminga på sin side.

3 tanker om “Avslutning på svømminga

  1. Herlige bilder!

    Godt å se at svømmeinteressen er tilstede. Mine to eldste kan svømme og jeg håper at denne sommeren blir sommeren hvor minstemann lærer det.

    Nå som skoleverket droper å lære barn basis svømmeferdigheter (det er nesten for sent når de er 12 år gamle), er det godt å se foreldre som tar initiativ til det på et tidlig tidspunkt.

  2. Takk for skryt. Joda, Anders (B.), begge har vært på svømming fra de var noen måneder gamle, og det er ikke noe vi har angret på. Særlig viktig synes jeg det er siden jeg selv sliter med et snev av tillært vannskrekk, og ikke ville at gutta skulle arve det fra meg. Og jeg blir jo mye tryggere i vannet av det selv, også 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.