Endelig julemarsipan!

Min absolutte favoritthøytid er jula. Jo mere jul, dess bedre — uansett!

Og nå melder Dagbladet at marsipanen endelig er på plass i butikkene. Det betyr mange måneder med forskudds-feiring. Er ikke vi egentlig ganske heldige?

10 tanker om “Endelig julemarsipan!

 1. ok, nå er ikke jeg noen marsipanelsker, men jeg synes jula kommer alt for tidlig — noe disse produktene i butikken er et tegn på.
  Ta jula tilbake, og gi oss den først i slutten av november, slik det var da jeg var lita, og julegrantenningen var første søndag i advent!

  Men jeg innrømmer det, jeg gleder meg til jul i år, og i tankene er forberedelsene godt i gang, men la meg slippe å se den på lenge 🙂

 2. Julemarsipan kan godt være her året rundt for min del, det er ordentlig nam-nam. Men det er klart det blir litt mer spesielt når det nærmer seg juletider..men vent litt, er ikke det over tre måneder til? 🙂

 3. Nå må dere ikke misforstå, Eugenie og Kine — jeg mener ikke at alle kjøpe julemarsipan nå. Men jeg synes det er flott at vi har muligheten!

  Jeg mener, hva annet har vi å glede oss til i månedene fremover? Regn, slaps, mørke og kulde … Jeg synes noen julegleder absolutt bidrar til å gjøre høsten og tidligvinteren mindre mørk og trist.

  Og Audun: I dag er det nøyaktig 87 dager eller 2 måneder og 26 dager igjen til juleaften. Nedtellingen er i gang!

 4. Det er ikke det at jeg ikke unner dere marsipanen, men å selge julemarsipan alt nå…
  Hvorfor kunne de ikke la det hete høst-marsipan og på den måten la folk ha noe å glede seg over i høstmørket.
  Det er 3 måneder igjen, og det ville vært det samme som om de skulle begynt med påskemarsipan og påskepynt i januar. 🙂

 5. Flottings!
  En ting som egentlig har irritert meg i lang tid, er at det ikke er mulig å få tak i marsipan ala julemarsipan på f.eks sommeren. Du har julemarsipan, og du har påskemarsipan. Skal jeg ha noe liknende på høsten, våren eller sommeren er det nærmeste jeg kommer gullbrød.

 6. Yalla: Mengden og tilgjengeligheten!

  Som Thomas Karlsen nevner, er vi marsipan-griser henvist til gullbrød og slikt ellers i året — store pakker med marsipanpølser og fete marsipangriser får vi ikke tilgang til mer enn en fjerdedel av året.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.