Etterlysning: GodMat!

Jeg har tidligere skrevet om «Santa Maria Chili con carne» kryddermiks som raskt ble en favoritt her i huset. Og da forsvant den selvfølgelig fra ICA, som var den eneste som førte denne.

Og selv om vi har både Ica, Rema 1000 og COOP omtrent side ved side, er det ingen som har funnet det for godt å ta inn «Santa Maria Chili con carne». Siste gang jeg kjøpte denne på ICA, kjøpte jeg de siste åtte posene de hadde, og nå er det bare én igjen i skapet.

Mitt spørsmål til bloggesfæren er derfor: Er det noen som vet hvor denne selges? Fortrinnsvis i Salten, men all info er av interesse, det kan jo hende vi kjenner noen i nærheten som kan handle for oss og sende. Så: Vet du hvor «Santa Maria Easy Cooking Chili con carne kryddermiks» er å få tak i, blir denne bloggeren veldig glad for informasjon!

6 tanker om “Etterlysning: GodMat!

 1. Jeg regner med du har spurt ICA-butikken om de ikke kunne bestille til deg, eller har det gått helt ut av sortementet?
  kjenner jeg deg rett, så tar du vel ei eske alene, dersomn de bestiller bare til deg 🙂 (det er jo mulig å foreslå det til dem)

 2. Vel, i det siste har butikkene faktisk svart at «det er det ikke noen etterspørsel etter» når jeg har bedt dem ta inn litt av slike varer som de av en eller annen grunn har sluttet å føre (slik som økonomipakker med bacon uten svor, moden engelsk cheddar og altså Chili Con Carne kryddermix). Så her er visst målet å redusere vareutvalget til vi ligger på Sovjetisk 1982-nivå.

  Nei, jeg tror jeg må finne meg andre steder å handle.

 3. Sovletisk 1982-nivå? Det høres jo ut som butikken nedenfor blokkene her det. Der klarer de å gå tom for basisvarer. Jeg ble litt matt den gangen jeg tok den siste rømmeboksen, den siste melpakken, de ikke hadde leverpostei igjen og jeg ikke fant en eneste sitron som ikke var grønn på helt feil måte.

  Men altså, den kryddermixen har jeg ikke hørt om, eller sett. Kan det ikke være at Ica Maxi eller Ultra kanskje fører den? De ser jo ut til å føre det meste som finnes. «Jeg har slikt å gjøre, jeg har slikt å føre, jeg fører vel den óg…»

 4. Eg sendte spørsmålet vidare til Santa Maria sin forbrukarkontakt, og fekk svar innan det var gått ein time:

  «Dette produktet er dessverre ute av sortimentet her i de fleste butikkene i Norge, men Ica Supermarked og Ica Maxi skal ha det i sitt sortiment. Har ikke din butikk produktet inne kan du bare be de om å bestille det opp.»

  Så dersom du berre har ein «vanleg» ica nær deg, kan eg godt ta ansvar og skaffa litt frå Storbyen Verdal. 😉

 5. Oi — jeg vil ha!

  Du skal bare bestille, jeg kjøper i alle fall 10-20 av dem. Det er jo ikke akkurat slik at det er begrenset holdbarhet eller noe.

  Og takk for detektivarbeidet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.