Oi …

Snart fjorten dager uten bloggings. Med unntak av noen ferier og slikt, tror jeg det må være offisiell rekord i bloggeuavhengighet her i gården. Ikke noen rekord å være stolt over, akkurat — men heller ikke verdens undergang, bare så det er sagt.

For det har vært mye å drive med istedet for bloggingen. For eksempel begynner det å tettes til i serien — knotten er jo en ivrig fotballspiller med trening en gang i uka, kamp en annen dag og nå til helga blir det cup i Saltdal. Fire kamper, med de første alt for tidlig til at det er sunt. Men vi har kjøpt oss campingstoler, og får satse på å hvile litt på skift innimellom.

Til helga blir det også Fauskemesse. Den starter allerede på torsdag, med konsert med The BlackSheeps, noe i alle fall undertegnende gleder seg skikkelig til. Og hele familien skal få med seg tivoli, grilling og den store, store varemessa.

Så er det litt politisk innspurt med flere møter enn jeg rekker å gå på. Men sakene er likevel klare, sommeren blir en kamp for fortsatt fungerende nærmiljøsentra, mot rasering av skoletilbudet på Fauske. Ønsk oss lykke til.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.