God jul 2005

Treet er vaska og golvet er pynta. Gavene er i hus, og julematen ligger under treet. Eller noe sånt. Det blir visst jul i år, også.

Desember i år har vel vært en av de travleste jeg kan komme på. Politikken har tatt sitt, og det samme har et par av jobbene mine. Da er det ekstra godt med en tradisjonell lillejuleaften, med pynting av tre, “Hjelp det er juleferie” på TV og smaking av juleakevitten. Og i morgen er det altså gudskjelovkvelden.

Spillet som jeg håpet å få et godt bud på, gikk det ikke så bra med – ingen ville kjøpe det. Men det er en unggutt her på Fauske som samler inn leker og penger til barneavdelingen på Nordlandssykehuset. Han og saken hans fortjener absolutt støtte, og de har PS2 der, så spillet kommer nok godt med.

Gavehaugen er stor i år, også. Vi har det godt. Når man har det godt, føles det riktig å dele med dem som trenger det mere. Vi gir en julegave til UNICEF i år, også, og regner med at de vet hvor de pengene vi gir best kommer til nytte. Jeg anbefaler alle andre som har noe å gi til å gjøre noe lignende.

Og så må alle sammen ha en riktig god jul! Husk at den blir akkurat det du gjør den til!

9 tanker om “God jul 2005

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.