I believe in Harvey Dent

Reklame slik den stort sett fremstår i dag, er så fordummende og innholdsløs at den ikke kan overleve særlig mye lenger. Spesielt siden teknologiske nyvinninger gjør det stadig lettere å omgå den. Jeg tror likevel ikke at de som har noe å selge vil «legge inn årene» og la folk velge selv, så spørsmålet er da hva som kommer istedet. I dag kom jeg over et eksempel.

Eksemplet er kampanjen for å få valgt Harvey Dent som «district attorney», som vel er omtrent det samme som statsadvokat her til lands. Kampanjen har en offisiell og en «brukerdreven» kampanjewebside, og en «Dentmobile» som setter opp stands rundt om i USA. Under her er et bilde fra Pasadene, California hvor en lokal fagforeningsleder klatra opp på taket av bilen for å tale til støtte for Harvey Dent, og lignende initiativ fra grasrota finner man mange fotograferte eksempler på på websiden ibelieveinharveydent.com.

Og for den som fremdeles ikke har fått med seg hva det er som er så spesielt med denne saken:

Harvey Dent stiller til valg i byen Gotham City — fantasibyen hvor Batman regjerer. Og hele kampanjen er selvfølgelig egentlig forhåndsreklame for filmen The Dark Knight som kommer til Norge i juli. Jeg gleder meg!

Bilder fra http://www.ibelieveinharveydent.com/ og http://www.friendsofharveydent.org/

2 tanker om “I believe in Harvey Dent

  1. Som jeg sa i en kommentar til en tidligere reklamebloggings du gjorde: Pull-reklame er det som blir framtiden. Reklame du selv oppsøker og ber om. 🙂

  2. Jeg tenkte litt på akkurat det, Elf — det var nesten så jeg linka til den saken. Og det er faktisk ganske underholdende — ennå. Men jeg lurer litt på hvor langt det vil gå, og når det ikke lenger er så veldig underholdende.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.