I denne søte gavetid

Noe som er viktig i jula, er visst gaver. Og de er viktigere for noen enn for andre. Her i huset har vi en femåring og en toåring, så vi har stort sett ikke hørt om annet enn julegaver i et par måneder, nå.

Anders er selvfølgelig den ledende her. Og i lekebutikken i dag, fant han ut at han ønsket seg alt bortsett fra Thomas-toget-duplo. Det er nok ikke så veldig langt fra sannheten. Men dersom noen har planer om å gi ham noe, og ikke har kjøpt inn noe ennå, finnes det noen ting som er mer populært enn annet:

  • Lego. Særlig exo-force, Lego City, legoroboter og slikt
  • Biler. Alle typer. Spesielt racer-
  • Gitar
  • Fjernstyrt robot

Magne er det litt verre med, da han ikke alltid uttrykker seg like klart. Men på leketøysforretningen i dag, fant han en Postmann Pat-bil. Den så ut til å falle i smak, han satt og holdt på den i et kvarter eller noe sånt. Akkurat den er det muligens allerede noen som har skaffet ham, men annet som er pop, er:

  • Brio- og Thomastog
  • Duplo
  • Biler som blinker og/eller lager lyd
  • Anleggsmaskiner

Og så er alle TV-stjernene poppis, da — til begge to, egentlig. Figurer, bøker og filmer. For eksempel Pokémon, Byggmester Bob (ikke filmen «rullebrettmesteren»), Postmann Pat (ikke filmen «hemmeligheten») og Thomas-toget (ikke filmen «Thomas i trøbbel»).

Men uansett, det er to takknemlige gutter vi har, så det viktigste for dem er nok at det er noen som husker på dem. Og det er vi ganske sikre på at det er mange som gjør!

2 tanker om “I denne søte gavetid

  1. Skulle bare si at vi har en liten Sabeltann på 4 år. Da han var 2 år, fikk han velge seg en gave, noe han skulle få bare for at vi ville gi han noe. Gutten vår gikk rett til hylla der en rød Postman Pat bil, akkurat lik den Magne sitter med. Hehe. Han har den enda…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.