Jul i svingen

NRKs nye julekalender «Jul i Svingen» har fått satt seg, og jeg må si jeg er meget imponert. Persongalleriet er like sjarmerende som før, de nyankomne passer godt inn og NRK er fremdeles enere på å lage adventsstemning.

Årets julekalender er lavmælt og humrende. Vaskeseddelen sier «Jul i svingen handler om de små, viktige tingene i livet, fortalt med humor, litt ertelyst, og mye varme», og det er nok mye sant i den beskrivelsen.

Men «Jul i Svingen» er ikke bare et TV-program, det er også en spennende, barnetilpasset julekalender på nett. På http://www.nrk.no/julisvingen/ kan man få se alle episodene (men bare frem til og med dagens, selvfølgelig), høre radioprogrammet «Radio Svingen», det er aktiviteter bak hver luke, du kan lese om de forskjellige figurene i programmet og se bilder fra serien.

Jeg synes dette er en meget vellykket barnesatsing fra NRK.

17 tanker om “Jul i svingen

  1. Hvis du skulle velge hva du ville spillet i av olsen banden og jul i svingen va ville du ha gjort da..?.. synes du er søt!

  2. Jul i svingen er kjempe gøy program. Det er det gøyeste julekalender film som noen gang har vært. Det var dumt at ikke var i år. Håper det går flere ganger med jul i svingen. Hilsen en som likte programmet veldig godt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.