Mamma døde i går kveld

Etter flere års kamp mot kreften, og det siste halve året inn og ut av sykehus, døde mamma på sykehuset seint i går kveld.

Selv rakk jeg ikke å komme frem, men hun hadde to av barna hos seg den siste dagen, og selvfølgelig sin veldig omtenksomme, tålmodige og sterke ektemann.

Jeg gruer meg veldig til neste gang vi skal på ferie, og det går opp for meg at vi ikke kan besøke henne på veien sørover …

Takk for alt, mamma. Hvil i fred.

33 tanker om “Mamma døde i går kveld

 1. Jeg føler med deg. Har selv mistet begge mine foreldre og vet hvor jævelig det er.
  Høytidene blir merkeligere, men ting går videre uannsett hvor jævelig det er.
  Lykke til.

 2. Kondolerer Lasse. Det er vondt å miste noen som står en nær. For å bruke en klisje så blir ikke sorgen mindre, men den blir lettere å leve med etter hvert.

  Ta vare på hverandre.

 3. Jeg regner med at Ellen og du er opptatte nå, men jeg håper dere mottok sms-ene mine.

  Som jeg sa i natt: Om det skulle være noe man kan gjøre, så er jeg ikke mer enn noen tastetrykk unna.

  Dere får ta vare på hverandre og søke trøst og styrke i familie og dine venners omtanke for dere.

 4. Det føles umulig å sette sammen ord som «monner» i slike sammenhenger. Håper de gode minnene dominerer tankene så raskt som mulig!

 5. Hei Lasse

  Del dine tanker og følelser med dine nære og kjære, det gjør godt. Del dem med dem som kjente henne. Når du føler deg klar for det, – oppsøk steder hvor dere har vært, mimre litt og skap nye minner med nye mennesker. Ønsker deg fred akkurat nå.

 6. Kondolerer Lasse. Vet hvordan du kan ha det nå, stedte min far til hvile forrige uke. Også han slet med kreft, og selv om det så ut til å gå den riktige veien bestemte brått hjertet hans seg for å stoppe.

 7. kondolerer Lasse, jeg mistet min Mamma for 3 uker siden av kreft.
  jeg takler det dårlig.. =( hun var alt for meg, hver dag når jeg kommer hjem står huset tomt, jeg har dårlig kontakt med fattern etter at mamma døde. hva skal jeg gjøre? =,(

 8. Det er ikke så mye annet å gjøre enn å fortsette, Truls. Det begynner jo å bli en stund siden jeg mistet min mor, og tro meg når jeg sier at de gode minnene overskygger savnet etter hvert.

  Jeg håper du og din far finner ut av det med hverandre, for sorgen er alltid lettere å bære når den deles. Jeg ønsker dere alt godt, og lykke til.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.