Musemattefrokost

Man kan si hva man vil om Asle Ommundsen. Og det gjør vi egentlig ofte. Men at han er noen bløffmaker, det han i alle fall ettertrykkelig motbevist i dag.

For en tid tilbake veddet nemlig Asle på at nettstedet hans med oversettingen av boka «Dive into accessibility» innen 1. mai skulle komme på første eller andreplass i Google når noen søkte på ordet «Tilgjengelighet». Så sikker var han, at han skulle spise musematta si dersom det ikke slo til. Jeg har tidligere skrevet om saken i innlegget «God apetitt».

Jeg skal innrømme at jeg ble litt imponert når Alse i dag postet videofilm av musemattespiseseansen. Jeg håper Nyco’en hjelper, og at Asle kommer seg ut av det med helsa i behold, klar til å inngå nye veddemål! 😉

Last ned filmklippet her: «Webaksess: Musematte til frokost».

6 tanker om “Musemattefrokost

  1. Vel, jeg var litt engstelig for at dere skulle føle jeg hadde holdt dere for narr, det har aldri vært mine intensjoner. Når jeg valgte å gjøre det slik jeg gjorde, så var det hovedsakelig fordi jeg var bekymret for helsa. Dessuten så tenkte jeg at jeg alltids kunne unnskylde meg med at jeg ikke var den eneste som hadde problemer med å fullføre et veddemål 100% ved å peke til Opera-sjefen Jon S. von Tetzchner, for han svømte jo faktisk ikke helt til USA som han hadde lovt, men bare et lite stykke ut i Oslo-fjorden: http://opera.com/swim/. Men at jeg nå vet hvordan Biltemas musematte smaker, ja det kan jeg med hånden på hjerte si at jeg gjør!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.