Hoteller som virker

Denne helgen er jeg i Bodø, på fylkesstyremøte i Nordland SV. Et veldig interessant møte hvor jeg får diskutere viktige saker med flere av de flinkeste politikerne jeg kjenner. Og denne gangen fikk jeg til og med en anledning til å ta med Ellen på en øl!

Men OK noe av det viktigste i slike sammenhenger, er å få sove rimelig greit. Jeg har tidligere blogget om hotellrom av ymse standarder. Her i Bodø er jeg plassert på Norrøna Hotell.

Dette er et hotell som er et underbruk av SAS-hotellene, men det er likevel absolutt anbefalingsverdig. Her har vi rene og pene rom, godt miljø for ikke-røykere, parkett på gulvet og badekar på badet (gjelder sikkert ikke alle rom), nødvendige kanaler på TV og god og trivelig service!

Norrøna er et enkelt og relativt rimelig hotell, det er det ingen tvil om. Men når jeg bor på hotell på andres regning, synes jeg det er helt i orden. Likevel er det viktigste med Norrøna at det er rent, pent og hyggelig, og at det er trådløst nettverk her. Et flott hotell,egentlig!

Tusen takk til Liv som sjekket meg inn. Liv er helt sjef!

3 tanker om “Hoteller som virker

  1. Vel, faktisk. Jeg mener, det kan kanskje virke urimelig for røykeren, men det er faktisk slik at et rom omtrent må totalrenses etter at det er røyket der. Røyk setter seg utrolig lett i tekstiler. Og at røykeren må betale dette virker for meg mye mer fornuftig enn om hotellet skulle spre kostnadene over på alle sine hotellgjester …

  2. Jeg må bare si meg enig jeg. Til tross for mange forsøk- og tilbakefall ser jeg ingen grunn til at de (av oss, akkurat nå) skal måtte «lide» på grunn av at de (andre, akkurat nå) røyker.

    En holdning jeg forøvrig vil ha selv når mitt neste tilbakefall kommer 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.