Mye ut av lite

Jeg handler av og til på Amazon.co.uk. Amazon er en innholdsrik “bokhandel” på nettet med rask levering og et absurd vareutvalg. Men de er mer enn det. De er mestere på praktiske løsninger og god PR. Slik at når de en sjelden gang gjør en feil, er de veldig flinke til å rette opp i det. Det har gitt meg et lite luksusproblem.

Jeg bestilte meg nemlig spillet Ford Racing 3 derfra. Det tok litt tid før det kunne leveres, men jeg ble hele tiden holdt orientert om leveringsstatus, og til slutt dukket det opp. Så gikk det et par dager, og så fikk jeg beskjed om at bestillingen muligens hadde blitt duplisert i deres systemer, og at jeg derfor måtte passe på at ikke visakortet mitt ble belastet flere ganger for samme vare, samt at det sto “As this was our error, we hope you will accept the GBP 5.00 gift certificate below towards any purchase from Amazon.co.uk.”. Flott service, syntes jeg.

Resten av brevet inneholdt returinformasjon og sånt. Etter noen dager, kom også spillet i postkassa. Så gikk det enda et par dager, og Amazon kom med en kontrabeskjed:

You do not need to return the extra item(s). We would encourage you to donate them to a charity or other organisation that may be able to use the items as gifts for the needy at this time of year.

Jøss, tenkte jeg. Selvfølgelig er dette peanuts for Amazon, samt noe de gjør for reklameeffekten, men du verden for en reklameeffekt! “Vi gjorde en feil, beklager – og vennligst sørg for at noen nyter godt av det.” Absolutt glitrende. Men derfor trenger jeg hjelp fra bloggerne:

Hvordan kan jeg gjøre mest bra med et stk Ford Racing 3 til Playstation2?

Min favorittorganisasjon å hjelpe er UNICEF. Da hadde det vært greit å fått solgt dette spillet til noen, gjerne for en litt god pris, slik at pengene kan gå dit. Er det noen som har et godt tips? Kanskje kjenner noen en Fordforhandler eller Sonyrepresentant som kan komme med et julepreget bud? Eller er det noen som ønsker å kjøpe det til seg eller familien? (I det siste tilfellet, vennligst mail meg på webmaster@lassedahl.com, det blir så dumt med budrunder i kommentarfeltet).

3 tanker om “Mye ut av lite

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.